Zamieszczone przez kbjanek
Kto zakoduje ABS Kujawsko-Pomorskie
Zwiń
X
-
Kto zakoduje ABS Kujawsko-Pomorskie
witam.
byłem niedawno u mechanika miał mi wykasowac bledy a ten przez przypadek wykasował sterownik abs teraz migaja kontrolki abs i reczny do tego sygnał (pikanie) oczywiscie abs przestał działac.
ma ktos sprzet aby zakodowac abs?
jesli tak to jaki koszt tej usługi?
jestem z Kowalewa pom.moge dojechac do 100km
auto to octavia 2 1.6 benzyna 2004rOctavia II 1.6 2004r. benzyna/lpg
Juz nie długo na sprzedaz ta ślicznotka
-
-
kolego wejdz na spoty kujawsko-pomorskie tu chlopaki maja vag-a moze ktorys pomoze,mysle ze za bobde piwko by ci zrobiliSkoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu
Komentarz
-
-
tomi800302, Nie wiem, czy dobrze odczytałem Twojego posta. Chodzi Ci o to, że mechanik wykasował pamięć sterownika odpowiedzialną za ABS? :shock: To takie coś w ogóle jest możliwe?
Według mnie nie wiedział co robi i wpisał Ci złe kodowanie sterownika nawet o tym nie wiedząc. Ale po jakiego grzyba tam zaglądał? :O Przecież błędy kasuje się gdzie indziej.
Swoją drogą jak tak zrobił "przez przypadek" to już więcej do niego nie jedź nigdy! Bo "przez przypadek" spali Ci auto, albo je zagubi. :lol: Niezły partacz.Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
-
tak dokładnie wykasował pamiec sterownika.
co do tego mechanika to juz wiecej niejade to juz drugi raz kiedys w megance kazał mi kupe innych czesci wymienic bo auto nie chciało na benzynie chodzic a okazało sie ze pompka paliwa do wymian,y sam sobie naprawiłem
dzis muzsze poszukac kogos kto mi zakoduje ten abs bo nie idzie jezdzic autem z tym pikaniem.
macie moze jakiegos dobrego szpeca tylko nie aso bo tam płaci sie razy 4Octavia II 1.6 2004r. benzyna/lpg
Juz nie długo na sprzedaz ta ślicznotka
Komentarz
-
Komentarz